Followers

Thursday, February 17, 2011

SmileY + TheSis = (T.T)


Headache.....kusut...paning....manyunteng jaa kerja

inilah yang akan berlaku sekiranya anda dilanda masalah seperti yang aku alami sikarang....otak aku nii tgh spining....uuuii..byk kerja dowhh....
waT!!! early MarcH?  oh my God.....aku kena siapkan tesis aku dengan sangat cepat...by early march... astaja...punyalah...kusut kepala hotak ni sekarang...nak kena kejar pemeriksa coz die nak g further study kat oversea....nonono...aku tak nak pemeriksa len...nanti lagi kusut otak aku nie...
SiTuasI yang diaLami amatlah tidak disenangi skrg


Hahaha....bukannya nak takutkan korang tapi hihihi.....rasakan la....semua orang mesti kena rasa benda yang sama coz kalo la korang xrasa perasaan yang macam nie.....................memang sah lah yang korang ni dah sewel...tinggal nak kena bawa pg Bukit Padang ja ke USM ke (University of Seven Mile kt Kota Sentosa Swak).........hahaha.......Anyway...jangan laa risau...kita kena wat bodo je..wat cm orang xda perasaan.....biarkan benda yang nak buat kita tu tension yang tension coz taktik die xmenjadi..........Padan Muka...hihi  Peace


Drink Flav0R: Under pressure, stress, tension, headache
p/s note; Mind your decision
drink at your own risk

Tengah serius Nih!



Sekarang ni aku da mula da..mula apanye...ni tengah dok release tension download movie ngan sharing kat blog nie...hahaha..anyway....walau apapun yg akan terjadi nanti...aku akan tetap lah jugak teruskan usaha nie nak siapkan aku punya tesis dengan awal dan dapat lah jugak kejar pemeriksa ni nanti.....doakan aku yaaa... hihi..may god bless me...

Mule da nak serius ni nak tulis Bab 4,5,6 ni.....
Hwaiting....Chaiyo.....Gambate......
Semoga niat baik ku ini direstui....

1 comment:

azira said...

hahahahaha..padahal xwat jugak lag...hahahah...lawak la ko neh...kite wat same2 tau...